NYHETER SOMMAREN 2018

Hej alla!

Tänkte berätta lite av vad som hänt under vinder vintern och våren samt vad som är på gång.
Under vintern hade vi ett samarbete med Malmö Motorstadion så att man kunde få träna på en upplyst bana kvällstid, samt möjligheten att itta inne i domartornet i värmen en gång i veckan. Det blev väldigt lyckat och de lokala piloterna fick gott om tid att öva inför SDC RD1 som var i April i Malmö.

Vi fick även efter en liten kampanj donerat utrustning från dels lokala handlare, och utövare runt i landet. Både färdiga quaddar, flygplan, FCs, radios, goggles, motorer, kameror, escar, FCs och PROPELLRAR i massor. Säkert 10kg.
Tanken är att utrustningen ska användas till nybörjare med lite sämre ekonomiska förutsättningar. Och redan har 2 st a-kassestämplande nybörjare som var i behov av hjälp fått delar av oss så de är i luften igen :D.

Vi har även påbörjat samarbete med Folkuniversitetet. Studiecirklar är igån, planerat är nybörjarkurser löpande. Snart dyker det upp en guide till hur du kan starta en drönarstudiecirkel här på bloggen.

Under hösten planeras dels en microracer fpv bygge och flygkurs för ungdomar i samarbete med Malmö Museer, Teknikens och sjöfartens hus, och dels blir det även i år en tävling i hörsalen.

Det kommer bli avsevärt mycket mer aktivitet i bloggen framöver
//Radek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s